Защо да се сертифицирате?

Направете промяна сега!
Станете сертифициран обучител по програмата „Най-щастливото бебе“.

Безутешният детски плач може да бъде причина за силна фрустрация при родителите. Програмата за обучение „Най-щастливото бебе” може да даде увереност на родителите и да доведе до съществени финансови икономии за обществото.  >> Повече

>> Факти от България​

„Петте успокояващи техники на д-р Карп са чудесни. Карат ме да изглеждам като вълшебница и дават на родителите увереност, че могат да утешат бебета си.“,

Анн Грауер, бивш президент на ДОНА, сертифициран обучител по раждане от Ламаз, сертифицирана дула (ДОНА), сертифициран обучител по раждане от Международната асоциация за обучение за раждане (ICEA), сертифицирана дула за следродилна депресия (ДОНА)
„Винаги, когато съм се нуждаела от подкрепа, потупване по рамото, разяснение и насока, сте били на разположение. Толкова способности придобивам докато работя в областта на обучението на родители. Много ви благодаря”,

Анджела, Сертифициран обучител по програмата „Най-щастливото бебе”

>> Научни изследвания​ за програмата “Най-щастливото бебе”​

Програмата за сертифициране „Най-щастливото бебе“ е част от идеята на д-р Карп да заздрави връзката между родители и деца и да спомогне за изграждането на по-щастливи, по-здрави и по-любящи семейства.

С тази цел Асоциацията за обучение„Най-щастливото бебе“ създаде сертификационна програма. Тя започна през ноември 2004 в САЩ и по настоящем имаме над 3800 обучители. Те преподават в университетски болници (напр. Университетът на Мичиган, Университетът на Алабама, Северозападният университет), общински болници, щатски програми в САЩ (напр. Жени-бебета-деца – Пенсилвания, Патронажни сестри – Уайоминг, Комисия за
разследване на детската смърт – Алабама), програми за следродилна депресия, часове за родители-тийнейджъри, групи по бащинство, в американски военни болници и бази по света както и обучители в целия свят във Австралия, Бразилия, България, Великобритания, Германия, Еквадор, Ирландия, Израел, Канада, Китай, Нова Зеландия, Сингапур, Турция, Япония, Филипините, Холандия, Швейцария, Южна Корея и Южна Африка.

Наистина вярваме, че ако бъдете част от екипа ни, усилията Ви могат да променят живота на много родители и бебета. При индивидуална форма на обучение нашата сертификационна програма се провежда в дома ви, под формата на дистанционно обучение и различните ѝ компоненти могат да бъдат преминати вкъщи на DVD. Независимата ни учебна програма не изисква присъствия на семинари. Препоръчваме Ви все пак ако имате възможност да посетите и семинарите, които предлагаме, за да станете още по-уверени в практиката си. >> Повече​

Програмата ни е създадена така, че да подготви персонала Ви да преподава умело и уверено. Сертификацията е постижима и е на достъпна цена за желаещите. Времето за завършване е различно за всеки учащ, но отнема между 1 и 3 месеца работа, в зависимост от това колко бързо се справя всеки човек.

Цената за сертификационната програма е само 640 лв. и включва DVD-то за обучение на д-р Карп, заедно със CD, в което има всякакви формуляри и рекламни материали, от които ще имате нужда, за да бъдете успешен обучител. Организации, които искат да сертифицират повече от 4-ма обучители, получават петия сертификационен пакет безплатно.

Нашият основател, д-р Харви Карп е педиатър и специалист по детско развитие, прочут в цял свят. Иновационният му подход към успокояване на бебетата и подобряването на съня им са оценени от „Американската педиатрична академия”, „Ламаз”, „ДОНА”, „Да предотвратим насилието върху деца в Америка” и много други.

Той е водеща фигура в областта на обучението на родители и работи всеотдайно за подобряването живота на децата, както и на взаимоотношенията им с родителите и учителите. Двете най-важни умения при неопитни родители са успешното хранене на детето и успокояването му, когато плаче. Чрез развитието на тези умения се изгражда увереност у родителитеи и добра връзка с детето.

През 2002 г. техниките на д-р Карп бяха представени на милиони семейства чрез неговата книга-бестселър и DVD „Най-щастливото бебе в квартала”. Тя разкри медицинската мистерия, господствала 3000 години: „Какво представляват коликите и как можете да се справите с тях?” „Най-щастливото бебе” учи родителите как бързо да успокоят детето си, когато е изнервено и мигновено да подобрят съня. Родители от цял свят започнаха да се доверяват на д-р Карп и работата му. Нищо чудно, че в-к „Ню Йорк таймс” хвали неговия принос към модерната педиатрия, заявявайки „Новият, д-р Спок”.